Sült buddha tál

Hozzávalók 2 adaghoz:

  • 1 cékla
  • 1 édesburgonya
  • 1 csokor brokkoli
  • 1 avokádó
  • 1 marék fermentált zöldség
  • 4-5 fokhagyma
  • 1 ek növényi tej
  • 3 ek quinoa
  • 1 tk bors
  • ½ tk fehérbors
  • ½ tk arany paszta
  • ¼ ek hagymapor
  • 1 ek oliva olaj

Elkészités:

  1. A brokkolit szedd rózsáira, a krumplit és céklát hámozd meg, vágd kockákra tedd egy tepsire, locsold meg olajjal és a fűszerekkel, forgasd át és süsd 25 percig, 200 fokon. A fokhagyma gerezdeket pucolatlanul tedd mellé.
  2. Amikor megsültek, nyomd ki a fokhagymát, turmixold össze a növényi tejjel, és forgasd össze vele a krumplit.
  3. Alulra kerüljön a quinoa, rá a sült- és fermentált zöldségek.