Hozzávalók 1 személyre:
- 1/2 csésze főtt rizs
- ¼ csésze növényi tej
- 1-2 ek lenmag
- 6-8 csepp édesitő (TÉNÉ: datolyaszirup)
- 1/2 csésze karfiolrizs (turmixgépben riszszem nagyságúra őrölni)
- ¼ csésze aszalt bogyós gyümölcs
- Édes bébikukorica
- 2 ek darabos dió
Elkészités:
- A karfiol rizst egy pár perc alatt főzd puhára a tejjel és édesitővel. Adagolj hozzá még tejet ha higabbra szeretnéd.
- Keverd bele az őrölt lenmag felét, majd ha egy kicsit sűrűbbet szeretnél, a másik felét.
- Tedd bele egy tálba. Tedd hozzá a roppanósra főzött bébikukoricát, szórd meg a dióval és aszalványokkal.