Hozzávalók 2 személyre:
- 2 cékla
- 1 répa
- 1/2 csésze durvára darált dió
- 2 narancs
- 2 tk kakukkfű
- 1/2 tk só
- 1/4 tk feketebors
- 1/2 tk paprikapor
- 4 csésze zöldleveles (én arugulával csináltam)
Elkészités:
Nem TÉNÉhez:
A zöldségeket felkockázzuk, meglocsoljuk egy kis oliva olajjal, fűszerezzük és 200 fokon megsütjük, kb 20-25 percig.
TÉNÉhez:
A zöldségeket felkockázzuk, fűszerezzük és 200 fokon megsütjük, kb 20-25 percig.
Hozzákeverjük a zöldleveleshez a félbevágott narancs szeletekkel.
Szórjuk meg a dióval.
Az öntet:
Keverj össze egy kis narancslét (kb 1 deci) a kakukkfűvel, sóval, borssal és öntsd a salátára (nem TÉNÉ egy kis olivaolajat is tehet az öntetbe).