Hozzávalók:
- 2 csésze gluténmentes lisztkeverék
- 3 ek kókusz cukor, vagy más édesitő
- 3 tk sütőpor
- 1/2 tk só
- 1 csésze tej
- 3 ek olvasztott vegán vaj
- 1 érett banán
A tetejére és belsejébe
- 1/2 csésze kókusz cukor
- 1 ek fahéj
- 3 ek olvasztott vaj
- 1 tk vanilia aroma
Elkészités:
- A muffin száraz hozzávalóit keverd össze.
- A banánt pépesitsd össze (tojás helyett használjuk), keverd el a többi nedves hozzávalóval, és keverd össze a szárazzal. Vigyázz, ne keverd túl.
- Keverd össze a tetejére összevalókat.
- 3 ek szedj a muffintésztára, és egy pár simitással keverd bele.
- Öntsd a muffinokat formába, és öntsd le a tetejüket a cukros szósszal.
- 200 fokon süsd 15-20 percig.