Epres avokádós saláta

Hozzávalók (2 adaghoz):

  • 2 marék rukkola (vagy bébispenót)
  • ¼ lilahagyma
  • ½ avokádó
  • 5dkg tort mandula
  • 1 el kendermag
  • 6 eper szem

Az öntethez:

  • 2 ek oliva olaj
  • 1 ek balzsamecet
  • ¼ ek Dijoni mustár
  • Csipet édesitő
  • Bors

Elkészítés:

 

Egy tálba tedd a zöldségeket.

A mandulát és a kendermagot piritsd alacsony lángon, 2-3 percig, amíg a mandala aranybarna lesz. Keverd gyakran.

Az öntethez valókat keverd össze.

Állitsd össze a salátát és keverd össze az öntettel.

Kalória: 286, Fehérje: 6g Szénhidrát: 11g, Zsír: 26g Rost: 6.1g