Ez a finomság mártogatósként használható, akár zöldségeket, akár kekszet, akár kenyeret kenünk meg vele, de desszertként is megállja a helyét esetleg gyümölccsel párositva. És 10 perc alatt kész.
Hozzávalók:
- 1 csicseri konzerv
- 2 ek mogyorókrém
- 4 ek juharszirup, vagy más édesitő
- 3 ek cukormentes kakaópor
- 6-8 ek növényi tej (attól függ mennyit vesz fel, hogy krémes legyen)
- 2 kk vanilia aroma
- Csipet só
Elkészités:
- Mindent tegyünk egy blenderbe (vagy turmixgépbe) – a felsorolási sorrendben, és turmixoljuk krémesre.
- A tejet jobb, ha evőkanálnyi adagonként keverjük bele csak addig amig krémes nem lesz.
- Menet közben kapargassuk le az edény oldalára ragadt masszát és turmixoljuk tovább.
