Bab saláta

Hozzávalók 4 személyre:

  • 2 gerezd fokhagyma apróra vágva
  • 1/4  csésze oliva olaj
  • ½ citrom leve
  • 1 ek kömény
  • 1 tk Himalaya só
  • ¼ tk bors
  • ¼ tk fahéj
  • 1 konzerv (vagy 250g) főtt vörösbab
  • 1 konzerv (vagy 250g) csicseri
  • 1 nagy vékonyra vágott vagy gyalult répa
  • 2 szál petrezselyem zöld

Elkészités:

  1. Keverd össze a fűszereket az olajjal és citromlével.
  2. Forgasd bele a babot és csicserit.
  3. Quinoával tálald, vagy forgasd bele.
  4. Hagyd állni egy örát tálalás előtt, hogy az izek összeérjenek.

Hűtőben 5-7 napig eltartható, lezárd dobozban.